maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(1)

Uitbreiding van specialisatietraining bij AZP voor optimaal afdelingsbeheer

lees ook ...

Overhandiging van geloofsbrieven: president Santokhi ontvang...

Acht niet-residerende ambassadeurs hebben hun geloofsbrieven overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi in het presidentieel paleis. Vertegenwoordigers uit Zimbabwe, Colombia, Zwitserland, Mal...

Om ervoor te zorgen dat de afdelingen soepel blijven functioneren, heeft het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) een beoordeling uitgevoerd van het benodigde aantal gespecialiseerde medewerkers per discipline. Het Opleidingsinstituut van het AZP heeft effectief gereageerd op deze behoefte door voor het eerst een 18 maanden durende ICU/CCU-opleiding te introduceren. Daarnaast is ook gestart met de 24 maanden durende PICU-opleiding.

Deze strategische aanpak van het Opleidingsinstituut van het AZP heeft ons in staat gesteld om de benodigde gespecialiseerde medewerkers beter te voorzien, waardoor we de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen handhaven en zelfs verbeteren. Door zowel de duur van de ICU/CCU-opleiding als de PICU-opleiding te optimaliseren, zorgen we ervoor dat onze professionals grondig worden opgeleid en goed zijn uitgerust om met de uitdagingen van hun respectievelijke disciplines om te gaan.

De introductie van deze opleidingen benadrukt het engagement van het AZP om voortdurend in te spelen op de evoluerende behoeften binnen de gezondheidszorg. Het bevordert niet alleen de professionele ontwikkeling van ons personeel, maar versterkt ook de algehele capaciteit van onze organisatie om hoogwaardige zorg te leveren aan patiënten in diverse situaties.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUitbreiding van specialisatietraining bij AZP voor optimaal afdelingsbeheer