dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Uitbetaling verkiezingspersoneel verloopt vlot

lees ook ...

Actie onder Hooghart en Sallons gaat door met minder mensen

De vakbondsleider Michael Sallons en Ronald Hooghart zijn trekkers van de antiregeringsprotesten van de laatste dagen. Zij lopen dagelijks met een steeds kleiner groep burgers door de straten van Para...

De uitbetaling van het verkiezingspersoneel van Paramaribo-Noordoost verloopt vlot. Het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) is vandaag gestart met de uitbetaling. Het lag in de bedoeling dat het districtscommissariaat de uitbetalingen zelf zou doen. Echter werd het geld een dag voor de uitbetaling, gestolen uit de kluis op het commissariaat Paramaribo-Noordoost.

Biza-minister Bronto Somohardjo benadrukt dat de mensen hiervan geen dupe mogen worden en dat de regering daarom het geld weer in orde heeft gemaakt. Hij geeft aan dat hij de uitbetaling van het verkiezingspersoneel wil afronden. Dit heeft hij ook doorgegeven aan de districtscommissarissen. Volgens de bewindsman heeft het ministerie zijn deel reeds gedaan door de gelden over te maken naar de districtscommissariaten.

De bewindsman is blij dat het personeel van Paramaribo-Noordoost eindelijk wordt betaald. Landelijk hebben ruim 17.000 personen gewerkt tijdens de verkiezingen van 25 mei 2020. De regering heeft SRD 50 miljoen uitgetrokken voor de uitbetaling.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameUitbetaling verkiezingspersoneel verloopt vlot