Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Uit Frans-Guyanese quarantaine gevluchte man door Surinaamse politie achterhaald

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

De recherche van Regio Oost heeft op zaterdag 11 april, na intensief speurwerk, de 52- jarige James A. in beeld gebracht als te zijn een persoon die in Frans-Guyana uit quarantaine is ontsnapt en vervolgens ons land is binnen gekomen.

James werd aangetroffen op een woonadres te Siparipabo in het district Commewijne. De politie schakelde vervolgens het NCCR en het BOG Covid-19  Team in. Leden van het NCCR en het BOG-Team deden het woonadres aan waarna James en alle andere huisgenoten, onder politie begeleiding, naar een quarantaine plek werden overgebracht voor onderzoek.

Intussen is bekend dat James, A. niet besmet is met het  corona covid-19 virus. De politie, in samenwerking met de veiligheidsdiensten hier te lande, onderzoekt op welke manier James, A. Suriname is binnen gekomen.

Bron: Korps Politie Suriname

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Ann

Ik lees dat hij niet ziek zou zijn. We weten dat de incubatietijd 14-15 dgn is. Vind deze conclusie dus een beetje voorbarig. Opsluiten deze man, want what if? Ook hard optreden tegen de mensen die dit soort gasten over de grens brengen.

Dyay

Suriname moet hem als voorbeeld straffen. De grens is groot. Dus ze kunnen altijd wel ergens Suriname binnen komen.

Dotveba

Ziek of niet ziek hij moet opgespoord worden,gevaarlijk voor een volk is niet zo gewaarborgd. President heeft al verzorgt dat mensen niet de rivier moeten oversteken. Wand straks heeft hij hun stem nodig,om zijn zakken te vullen.Een land een goeie toekomst geven is niet alleen eten slapen dansen en tam tam spelen. En in de nachtelijke uren roven.Advertentie

Suriname

Brug Stolkertsijver gesloten om toename COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

De orde- en veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, worden verscherpt. Ingaande vandaag is de brug te Stolkertsijver gesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Het COVID-19 Crisis Management Team monitort de recente toename van positieve coronagevallen nauwgezet om zo goed als mogelijk controle te hebben over de situatie.

In Suriname zijn er gisteren twee personen positief getest op het COVID-19-virus, waardoor het aantal COVID-19-positieven komt op 14. Het land telt nu 4 actieve gevallen en 331 personen zijn in quarantaine. Een persoon is overleden, terwijl 9 genezen zijn verklaard.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Binnen enkele uren 14de COVID-19-geval in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

Voor vandaag alleen zijn twee personen positief getest op het COVID-19-virus. Enkele dagen terug was er ook al een geval. De teller positief geteste personen in Suriname staat op 14. Details over de laatste patiënt zijn niet bekend.

Een persoon uit Albina is op 27 mei positief getest op het virus. De situatie van de 13de persoon is stabiel. Hij is overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De afdeling epidemiologie is nu bezig met verdere contact tracing van deze twee personen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen