zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Twins Kapsalon partner in succesvolle Kappers-A opleiding onder leiding van SAO

lees ook ...

SRD 1500 uitkering voor SML-pensioenen per januari 2024

Gepensioneerden en weduwen van de Stichting Machinale Landbouw (SML) zullen SRD 1500 uitgekeerd krijgen. Dit maandelijkse bedrag zullen zij met terugwerkende kracht ontvangen van januari tot en met de...

Zeventien cursisten van de Kappers-A opleiding hebben hun certificaat in ontvangst genomen na het succesvol afronden van hun opleiding, aangeboden onder het project: ‘Wroko fu mek moni’. Minister Steven Mac Andrew, aanwezig bij de certificaatuitreiking, prees de inzet en motivatie van de cursisten, die op 29 januari van start gingen met hun opleiding.

De minister benadrukte dat de Kappers-A opleiding geen traditioneel aanbod van de SAO was, waardoor er gezocht moest worden naar een geschikte partner. Twins Kapsalon aan de Nieuw Weerweg werd gevonden als een gedreven partner die de cursisten met deskundigheid heeft opgeleid.

Mac Andrew waardeerde de inspanningen van de salon, die zelfs materiaal zoals scharen en kammen ter beschikking stelde aan de cursisten om hun opleiding ongestoord te kunnen volgen. Tijdens de ceremonie moedigde de minister alle geslaagden aan om zich als ware ambassadeurs van de SAO te gedragen door kwalitatief werk te blijven leveren.

Hij spoorde ook de enige mannelijke cursist aan om zich niets aan te trekken van genderstereotypen en het vak met dezelfde passie uit te oefenen als zijn vrouwelijke medestudenten. Naast de minister van AWJ spraken ook de eigenares van Twins Kapsalon, mevrouw Prijor, de vertegenwoordiger van de Raad van Toezicht van SAO, Dimitri Lemmert, en de directeur SAO, Joyce Lapar, de geslaagde cursisten toe.

Ze bedankten de SAO voor de geboden kans en Twins Kapsalon voor hun enthousiasme en deskundigheid. De vertegenwoordiger van de Raad van Toezicht moedigde de cursisten aan om ook ondernemerschap niet uit de weg te gaan.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTwins Kapsalon partner in succesvolle Kappers-A opleiding onder leiding van SAO