woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Tweede toestel SLM, ‘Victory’ voert inaugurele vlucht uit

lees ook ...

Boot- en bushouders eindelijk uitbetaald

De boot- en bushouders hervatten hun diensten, omdat een groot deel van de leden uitbetaald zijn. Leerkrachten en leerlingen werden op maandag en dinsdag jongstleden niet vervoerd. De voorzitter Anton...

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft maandag jongstleden zijn inaugurele vlucht uitgevoerd met het tweede vliegtuig ‘Victory’. Tijdens de volgeboekte vlucht Paramaribo-Curaçao-Aruba zijn de passagiers verrast met een powerbank. Victory is het lease toestel van de SLM, B737-800, de PZ-TCX dat is omgedoopt en meerdere mogelijkheden biedt. De vliegmaatschappij wil stapsgewijs de destinaties uitbreiden.

Dit toestel wordt speciaal ingezet op de regionale route, na de nodige formaliteiten. Nu is de inaugurele vlucht uitgevoerd met deze tweede toestel. Het derde toestel van de SLM is de Boeing 737-800. Op de Mid-Atlantische route wordt de Airbus A340-300 ingezet.

Ondertussen is ook het tweede lease toestel van de SLM geland op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. Wanneer de formaliteiten zijn afgehandeld zal ook dit vliegtuig binnenkort commercieel worden ingezet op de regionale route.

De operationele flexibiliteit van het bedrijf is met dit alles verhoogd, waardoor de mogelijkheid nu bestaat voor groei naar stabiliteit.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTweede toestel SLM, 'Victory' voert inaugurele vlucht uit