woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
5
(1)

Tweede miss Courantyne verkiezing 2023

lees ook ...

LVV-minister onderstreept belang van voedselzekerheid in Sur...

Op woensdag 17 juli 2024 heeft minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) voor aanvang van de Raad van Ministers (RvM) zijn zorgen uitgesproken over de voorspelde regenval. Se...

Miss Courantyne wordt gehouden om te werken aan de zelfverzekerdheid van jongedames, die wonen langs de Corantijnrivier. Het tweede contest wordt gehouden in Washabo, voor dames tussen 14 en 19 jaar. Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn dit jaar als thema gekozen. Negen meisjes dingen op 8 augustus aanstaande mee naar de prijs van SRD.15.000,- en een kroon voor de winnares.

“Het contest focust niet alleen op schoonheid, maar ook op intelligentie en talent van de deelnemers”, maakt de trainer en regisseur Serlock Krenten duidelijk. De Negen participanten aan dit pageant komen uit de dorpen, Orealla(1), Washabo (2),  Section(1) en uit Apoera (5).

De misses zijn: Amber Fredericks, Abigail Ramdayal, Fareisha Mac-Intosh, Jenivia Wanabo, Arancha De Freitas, Shayana Karwafodi, Zipporah Ardi, Gaiby Boldewijn en Kim Edwards.

De voorbereidingen van de verkiezing verlopen volgens Krenten heel goed.  “Ze worden getraind in het lopen en hun speaking skills. Natuurlijk wordt er ook gewerkt aan de algemene ontwikkeling”, volgens Krenten, die zegt dat de voorbereidingen vlot verlopen. De winnares van 2022 was Saiyesha Simon.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTweede miss Courantyne verkiezing 2023