vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Tweede keer bommelding bij hoofdkantoor Digicel

lees ook ...

Bus- en bootprijzen zullen gesubsidieerd worden

De overheid zal de Particuliere Lijnbushouders Organisatie, het Nationaal Vervoer Bedrijf en de Organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname subsidieren om te voorkomen dat de prijs van openbaar ve...

Rond half drie was er woendag  een bommelding op het hoofdkantoor van Digicel aan de Henck Arronstraat. De head of marketing Eugenie Haynes van het bedrijf heeft dit bevestigd. Volgens haar zijn de autoriteiten toen direct gealarmeerd. Dit is in korte tijd de tweede keer, dat dit is gebeurd. De politie heeft het gebouw onderzocht.

Op 2 december was het om half zeven ‘s avonds dat de bommelding binnenkwam. De politie reageerde heel snel. Bomsquad en brandweer rukten samen met de politie uit. Na twee uren onderzoek, kon het gebouw weer worden betreden.

Het protocol bij zulke calamiteiten treedt intern direct in werking. “Veiligheid van de collega’s moest eerst worden gewaarborgd of het nu loos alarm is of echt, want dat weet je natuurlijk nooit.” zegt Haynes. Ongeveer zestig personeelsleden werden meteen in veiligheid gebracht. De head of marketing wist niet hoelang het onderzoek van woensdag zou duren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTweede keer bommelding bij hoofdkantoor Digicel