zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
0
(0)

Twee woningen in Paramaribo zuid afgebrand

lees ook ...

Garnalenbedrijf SAIL wordt beveiligd door militairen

Het parastataal garnalenbedrijf Sail wordt tijdelijk  beveiligd door militairen, omdat het contract met hun beveiligingsbedrijf is beëindigd. Minister Parmanand Sewdien van het ministerie va...

Aan de Limoenstraat omgeving Latour zijn gisterochtend twee houten woningen op één erf afgebrand. Tegen 02.36 kwam de melding van de brand binnen bij de brandweer. Het duurde ruim twintig minuten voor de brandweer ter plaatse was. De reden van de vertraging is nog onbekend. Rond 03.40 uur was het vuur onder controle. 

 De twee houten woningen  stonden bij aankomst van de brandweer  in lichterlaaie. Beide huizen tapten stroom af bij een stenen woning die ook op het erf stond. Het eerste huis waar een vader met zijn zoon woonde, stortte  tijdens de blusactie in.

Het vuur zou bij de zekeringkast begonnen zijn, en sloeg op een gegeven moment over naar het andere houten huis, waar een vrouw met 4 kinderen en haar ouders woonde. Het stenen huis op het erf liep alleen schroeischade op. Omstanders hebben erger voorkomen door 2 gascilinders van 28 lbs uit de woningen te verwijderen.

De bewoners hadden vaker last van stroomonderbrekingen. Het vermoeden bestaat dat overbelasting kortsluiting veroorzaakt heeft. De afgebrande huizen waren niet tegen brand verzekerd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Het onderzoek duurt voort.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Suriname

Jaarlijkse herdenking Trefossa met hoogwaardigheidsbekleders

De 105e geboortedag van d...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Suriname registreert 126ste coronadode

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname Twee woningen in Paramaribo zuid afgebrand