woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Twee woningen in Paramaribo zuid afgebrand

lees ook ...

Suriname viert Memorial Day, eert helden uit de USA!

Memorial Day is een federale feestdag in de Verenigde Staten voor het eren en rouwen van de Amerikaanse militairen die het leven hebben gelaten tijdens hun dienst in de strijdkrachten. Memorial Day, o...

Aan de Limoenstraat omgeving Latour zijn gisterochtend twee houten woningen op één erf afgebrand. Tegen 02.36 kwam de melding van de brand binnen bij de brandweer. Het duurde ruim twintig minuten voor de brandweer ter plaatse was. De reden van de vertraging is nog onbekend. Rond 03.40 uur was het vuur onder controle. 

 De twee houten woningen  stonden bij aankomst van de brandweer  in lichterlaaie. Beide huizen tapten stroom af bij een stenen woning die ook op het erf stond. Het eerste huis waar een vader met zijn zoon woonde, stortte  tijdens de blusactie in.

Het vuur zou bij de zekeringkast begonnen zijn, en sloeg op een gegeven moment over naar het andere houten huis, waar een vrouw met 4 kinderen en haar ouders woonde. Het stenen huis op het erf liep alleen schroeischade op. Omstanders hebben erger voorkomen door 2 gascilinders van 28 lbs uit de woningen te verwijderen.

De bewoners hadden vaker last van stroomonderbrekingen. Het vermoeden bestaat dat overbelasting kortsluiting veroorzaakt heeft. De afgebrande huizen waren niet tegen brand verzekerd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Het onderzoek duurt voort.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTwee woningen in Paramaribo zuid afgebrand