woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
14.8 C
Amsterdam
5
(1)

Twee winkeldieven aangehouden

lees ook ...

President Santokhi: “Bloeddonors redden dagelijks leve...

Op Wereld Bloeddonordag wordt wereldwijd stilgestaan bij de waardevolle bijdrage van bloeddonors. Ook in Suriname tonen tal van vrijwilligers hun onbaatzuchtige liefde en solidariteit door bloed te do...

De politie van het bureau Centrum heeft op maandag 02 januari de twee bekenden van de politie, Desire B. (57) en Marcel R. (56) aangehouden vanwege diefstal. Het duo wordt ervan verdacht op zaterdag 31 december 2022 in een winkelpand aan de Steenbakkerijstraat kledingstukken te hebben weggenomen.

De eigenaar van het winkelpand deed van deze diefstal aangifte bij de politie. Naar zijn zeggen heeft hij op 31 december 2022 zijn winkelzaak in verband met de jaarafsluiting omstreeks 12.00 uur v.m. gesloten. Toen hij op maandag 02 januari naar zijn winkelzaak ging, constateerde hij dat er was ingebroken en dat onverlaten een hoeveelheid kledingstukken hebben weggenomen.

Deze benadeelde had op 05 december reeds aangifte gedaan toen onbekenden in zijn zaak hadden ingebroken en er vandoor gingen met drie airco units, koperen buizen, stroomkabel, kledingstukken en tassen. Een oplettende burger stelde de politie van voormeld bureau op 02 januari telefonisch in kennis dat hij twee manspersonen met grote zakken inhoudende kledingstukken zag lopen en deze naar een leegstaand perceel brachten.

De politie deed direct de locatie aan voor onderzoek en op de twee verdachten werden de kledingstukken aangetroffen en in beslag genomen. Bij de aanhouding van Marcel werd eveneens een tas in beslag genomen die van de diefstal van 05 december afkomstig blijkt te zijn. Desire en Marcel die bekenden van de politie blijken te zijn, werden overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTwee winkeldieven aangehouden