Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Twee verkeersdoden aan de Afobakkaweg

Geplaatst

op

Img 1b19cccd68c2 1

Vanmorgen is op de Afobakaweg ter hoogte van Berg en Dal een auto in het ravijn beland.  Twee van de inzittenden, de jongemannen Quincy Flautantie en Ronald Boede kwamen daarbij om het leven. 

De autobestuurder Roberto K. reed kort voor het ongeval over de Afobakaweg komende vanuit Klaaskreek, richting Brownsweg. 200 meters voor de brug van Berg en Dal verloor de bestuurder de controle over het stuur, raakte van de weg en belandde over de kop in een ravijn.

De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs. Bij een verkeerscontrole op 28 oktober 2020 kon hij zijn rijbewijs niet overleggen aan de politie. Zijn rijbewijs was vanwege het overschrijden van de snelheidscontrole eerder ingevorderd.

Toen de politie na de melding van het ongeluk zich naar de plek van het ongeluk begaf, waren de bestuurder en twee anderen al  naar de medische post van Brokopondo Centrum vervoerd.

Volgens de politie vertoonde de bestuurder tekenen van dronkenschap. Het onderzoek wordt voortgezet. Het stoffelijk overschot van de overledenen zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.  –  culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nelleke
woensdag 4 november 2020 20:26

Die idioot moeten ze voor langere tijd achter de tralies gooien.

Suriname

De Link voor de Srefidensi Bonus is Bekend!!!

Geplaatst

op

Srd (1)

Hieronder volgt een bekendmaking van het ministerie van Financiën betreffende de registratie voor de Srefidensibonus voor de Surinamers die in geen van de genoemde categorien vallen. Deel het alstublieft en zegt het voort!

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft vandaag de registratielink voor de Srefidensi en Owru Yari enveloppe gelanceerd. Dit vond plaats op het hoofdkantoor van het Ministerie.

Deze online registratie is NIET van toepassing op de volgende categorieën:

Personen jonger dan 21 jaar
AOV’ers
Personen die reeds financiële bijstand genieten
Ambtenaren
Personen in dienst bij overheidsinstellingen
Personen in dienst van parastatalen
Personen werkzaam bij particuliere bedrijven
Bus vergunninghouders, chauffeurs en boothouders geregistreerd bij het Ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme
Bus- en boothouders geregistreerd bij het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en
Cultuur

Dit, omdat de financiële tegemoetkoming voor bovengenoemde categorieën samen met het maandelijks loon of de uitkering wordt gestort.

Alle andere personen zullen zich via onderstaande link kunnen registreren:

https://financien.sr/srefidensi/enveloppe/

Let wel, dat personen die meer dan SRD 12.500,- bruto per maand verdienen geen financiële tegemoetkomingen ontvangen.

 

Tot zover de bekendmaking van het ministerie van Financiën betreffende de registratie link voor de Srefidensi Bonus  –  culturu.com

Lees verder

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen