Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Twee verdachten voor mishandeling partners ingesloten

Geplaatst

op

Kps Logo 300x150

De politie van Nieuw Nickerie heeft op maandag 6 april drie overtreders van de partiële Lockdown overgebracht naar het politiebureau. Deze jonge mannen zijn omstreeks 06.00 uur in de ochtend weggestuurd.

Op maandagavond 6 april werden twee mannen in twee afzonderlijke gevallen door de politie van Nickerie aangehouden omdat zij hun partners aan het mishandelen waren. De mannen ene R.N. en D.M. werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. De volgende dag zijn zij door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Bron: Korps Politie Suriname

3 Reacties
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Quntis
zaterdag 11 april 2020 03:59

Ze hebben daru gedronken. Hoe mensen nu veel binnen blijven vechten ze ook veel. Dan na irritatie dan gezegd gezegd dan weet je nog. Of je gaat met buurman no? Trobi. Mensen hou je hoofd cool. Corona maakt ons al gek genoeg ..

Dotveba
zaterdag 11 april 2020 10:18

Het moet niet zoals in Nederland wordt gestraft een kinderverkrachter krijgt 100 uur taakstraf. Ik verwacht dat de Surinamese rechter dit niet meer zal laten gebeuren,gelijk 5 jaar achter de tralies . Mannen moeten bewuster worden dat een vrouw een zwakke ras is.

Sita
zaterdag 11 april 2020 10:39

Sluit ze op . Het word tijd dat criminelen hard .zeer hard gestraft moet worden. Overal ter wereld. En naarmate wat ze gedaan hebben mogen ze weg rotten in de bak.ik ben eens beroofd.Advertentie

Suriname

Vervolging tegen alle agenten betrokken bij dood George Floyd

Geplaatst

op

Anp 413151086

De openbaar aanklager zal alle agenten die betrokken zijn bij de dood van de 46-jarige George Floyd worden vervolgd. Ze worden vervolgd voor moord zonder enige voorbedachte rade. Het gaat in totaal om 4 agenten die aangeklaagd worden.

“Een belangrijke stap voor rechtvaardigheid is dit”, zegt de Amerikaanse Senator Amy Klobuchar. Het is eerder bekend gemaakt via Twitter.

Eerder heeft agent Chauvin bij de arrestaties met zijn knie de hals van Floyd gedrukt tegen de grond. Om de lang aanhoudende druk is Floyd om het leven gekomen. Op die bewuste dag heeft Floyd met vals geld bij een winkel betaald. De arrestaties is hierna gefilmd en verspreid over de hele wereld.- Culturu.com

Lees verder

Suriname

COVID-19 besmettingen in Suriname gestegen met 8

Geplaatst

op

1 Breaking News

De COVID-19 teller in Suriname is gestegen met 8 personen dit brengt het aantal besmettingen naar 82.

Op de website is duidelijk te zien dat de actieve cases nu gesteld zijn op 72. 82 personen zijn momenteel positief getest. Sinds gisteren zijn de COVID regels in Suriname verscherpt. De vicepresident van Suriname, Ashwin Adhin de nieuwe regels aangekondigd. Er geldt momenteel een Total- Lock down in het land. – Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen