zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Twee verdachten gearresteerd in verband met roofoverval Herman Steinbergstraat

lees ook ...

Gezondheidswerkers getraind in zelfmoordpreventie door PAHO ...

Suïcide is een wereldwijd probleem dat jaarlijks miljoenen levens eist en diepe wonden achterlaat in gemeenschappen. In samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid heeft de Pan American Health...

Op 16 april liep een 52-jarige arts een schotwond op tijdens een roofoverval aan de Herman Steinbergstraat in Suriname. Twee verdachten zijn door de politie aangehouden in verband met deze zaak.

De vrouw werd beroofd van haar tas, met daarin persoonlijke spullen, en haar zwartgelakte voertuig.

Twee mannen, gekleed in camouflagejassen, vielen het slachtoffer aan in de garage van haar woning aan de Herman Steinbergstraat bij haar thuiskomst. Tijdens de beroving werd de vrouw in haar borst geschoten door een van de verdachten.

Na de beroving renden de verdachten de garage binnen. De vrouw werd van haar tas, met daarin persoonlijke spullen en geld, beroofd. Een van de verdachten vluchtte te voet na de beroving, terwijl de tweede er met het voertuig van het slachtoffer vandoor ging, dat in de garage stond geparkeerd.

De verdachte die te voet vluchtte, werd mogelijk opgepikt door de tweede verdachte. Ze lieten het voertuig onbeheerd achter op de Bolletriestraat, met draaiende motor. Vervolgens zetten de verdachten hun vlucht te voet voort richting de Van ’t Hogerhuysstraat in een onbekende richting.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTwee verdachten gearresteerd in verband met roofoverval Herman Steinbergstraat