vrijdag 12 augustus 2022
26.3 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
1
(1)

Twee tieners verdronken te Braamspunt; lijken geborgen

lees ook ...

Suriname National Training Authority krijgt kantoorgebouw

De Suriname National Training Authority (SNTA) heeft op 10 augustus een kantoorgebouw geopend. De voornaamste taak van het SNTA is het ontwikkelen van een nationale training- en kwalificatiestructuur ...

Twee tieners van vijftien en zestien jaar zijn gisteren verdronken te Braamspunt. De politie kreeg rond kwart voor twee de melding binnen van een vermoedelijke verdrinking. Er werd bij aankomst van de wetsdienaren een zoekactie ingesteld. Intussen zijn de ontzielde lichamen geborgen.

Vernomen wordt dat de jongens in een groep samen met andere familieleden in twee boten, waaronder een speedboot, waren vertrokken vanuit Alkmaar naar Braamspunt. Toen zij eenmaal op Braamspunt aankwamen, besloten enkele personen in de speedboot te gaan varen. De andere familieleden bleven op het strand achter.

De tieners gingen in het water om te zwemmen, waarbij zij op een gegeven moment in de diepte verdwenen. Een veertienjarige jongen die op het strand zat, had gezien dat de tieners hulp nodig hadden.

Hij ging in het water om hen te helpen, maar zou bijna zelf ook verdrinken. Omstanders merkten dat op en boden meteen hulp aan waardoor de jongen is gered. Zij konden de twee anderen niet redden. Die waren al in de diepte verdwenen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTwee tieners verdronken te Braamspunt; lijken geborgen