Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Twee Nederlanders beroofd in Suriname

Geplaatst

op

Een 52 en 21 jarige vrouw zijn afgelopen zaterdag aan de Magentaweg in Suriname op brute wijze overvallen.

Hierbij liep de 52-jarige vrouw een schotwond in haar buik op. Het tweede vrouwelijke slachtoffer (21) raakte niet fysiek gewond, maar zou ‘ernstig getraumatiseerd’ zijn. Ook de schoondochter van de vrouw en de eigenaar van de woning waren aanwezig en werden beiden in het been getroffen. Zij zaten op het moment van de overval buiten op het terras, toen de overvallers al schietend het erf opkwamen. Alle slachtoffers zijn afgevoerd naar het ziekenhuis en verkeren momenteel buiten levensgevaar.

Op het moment van de overval bevonden zich ook nog vier mensen in de woning die evenals de dames werden overmeesterd door de overvallers. Hierbij werden gouden sieraden, een onbekend geldbedrag in SRD’s en Euro’s en een handtas door de overvallers buit genomen.

Na de daad vluchtte het tweetal naar de Karailaweg (zijstraat Magentaweg), richting de Vierkinderenweg, waar de twee mannen in een grijze Toyota RunX stapte en wegreden. Tijdens het vluchten hebben de verdachte meerdere personen bedreigd met een vuurwapen.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Nieuws Report: Avondvierdaagse telt ruim 5200 deelnemers

Geplaatst

op

By

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel, BVSS, heeft vandaag een aanvang gemaakt met hun vijf en vijftigste avondvierdaagse. Dit jaar telt de
avondvierdaagse ruim 5200 deelnemers. Ondanks het onweer verschenen veel van de lopers en natuurlijk ook de passieve lopers op de been om van het grootste sport evenement van Suriname te genieten.

Lees verder

Suriname

Politie pakt 27 sexwerkers op

Geplaatst

op

By

De politie van regio Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 april opgetreden tegen commerciele sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse-en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

Een week eerder had de politie van het politie ressort Centrum ook opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Rooseveldkade. Ook zij zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust. Daarbij waren 8 aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie Deze travestieten zijn allemaal Surinamers en oefenen ook het oudste beroep ter wereld uit.

Lees verder

Meest gelezen