Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Twee mannen met drugs in auto gepakt

Geplaatst

op

De politie van Albina, vlakbij de grens met Frans Guyana, heeft vorige week twee mannen aangehouden voor drugssmokkel. In de auto waarin zij reden vervoerden zij 65 bolletjes met cocaïne.

De politie kwam de twee mannen van 27 en 23 jaar op het spoor na een melding van de centrale meldkamer over een beroving op de oost-westverbinding ter hoogte van de afslag naar Moengo. De verdachten van de beroving zouden in de richting van Albina zijn gegaan. Nadat de politie een auto tegenkwam die voldeed aan de omschrijving van het verdachte voertuig, dwongen ze deze tot stoppen. Toen de politie de auto controleerde troffen zij de drugs aan. De twee inzittenden zijn op verdenking van overtreding van de wet op verdovende middelen aangehouden. De twee verdachten zijn in bewaring gesteld en er loopt een onderzoek naar of zij betrokken zijn geweest bij de beroving.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Suriname

Jongen in internaat Atjoni ernstig mishandeld

Geplaatst

op

By

Woensdagochtend is een jongen die in het internaat Atjoni woonde ernstig mishandeld door een kamergenoot.

Het slachtoffer zou door zijn kamergenoot zijn aangevallen met een knuppel. Het slachtoffer had een opgezwollen gezicht en zijn linkeroog kon nauwelijks open. Hij kon moeilijk praten omdat dat voor nog meer pijn zorgde, vertelt een bezorgde oom van het slachtoffer. De jongen is na behandeling voor verder onderzoek verwezen naar een oogarts. 

De twee zouden eerder die dageen woordenwisseling hebben gehad om een mobiele telefoon. Het slachtoffer isin zijn slaap aangevallen en liep zware hoofdletsels op. De internaatbeheerdertrof het slachtoffer ‘s ochtends aan in zijn bed, besmeurd met bloed, enschakelde direct de politie in. De kamergenoot is in verzekering gesteld, zegtde politie.

Lees verder

Suriname

Megadrugs vangst verbrand in kraka

Geplaatst

op

By

Meer dan 2300 kilogram in beslag genomen drugs werd donderdag onder toezicht van vertegenwoordigers van het Korps Politie Suriname en het Openbaar Ministerie in de as gelegd.

De verbranding van het verboden spul heeft plaatsgevonden te Kraka. “Niet alleen de Cocaïne van de grote recente vangst op 08 januari jongstleden, maar ook andere drugssoorten die eerder in beslag genomen zijn zijn vandaag verbrand”, verteld de inspecteur van politie, August van Gobbel.

De inspecteur reageerde hiermee op de verbranding van 17 januari 2019.
Hij voert aan dat de drugs de in het verleden op verschillende locaties is verbrand.

Om de last voor de omgeving zo miniem mogelijk te houden is gekozen voor Kraka.

Lees verder

Meest gelezen