Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Twee mannen met drugs in auto gepakt

Geplaatst

op

door

De politie van Albina, vlakbij de grens met Frans Guyana, heeft vorige week twee mannen aangehouden voor drugssmokkel. In de auto waarin zij reden vervoerden zij 65 bolletjes met cocaïne.

De politie kwam de twee mannen van 27 en 23 jaar op het spoor na een melding van de centrale meldkamer over een beroving op de oost-westverbinding ter hoogte van de afslag naar Moengo. De verdachten van de beroving zouden in de richting van Albina zijn gegaan. Nadat de politie een auto tegenkwam die voldeed aan de omschrijving van het verdachte voertuig, dwongen ze deze tot stoppen. Toen de politie de auto controleerde troffen zij de drugs aan. De twee inzittenden zijn op verdenking van overtreding van de wet op verdovende middelen aangehouden. De twee verdachten zijn in bewaring gesteld en er loopt een onderzoek naar of zij betrokken zijn geweest bij de beroving.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Huldiging Wijnaldum in Suriname op eigen verzoek afgelast

Geplaatst

op

door

De huldiging van de voetballer Georginio Wijnaldum, gaat op verzoek van de sporter niet door. Dit wordt door het Nationaal Informatie Instituut (NII) gemeld.

Wijnaldum zou dit weekend in het district Coronie onderscheiden worden door president Desire Bouterse. De regering zegt in het bericht van NII alle begrip te tonen voor het standpunt van de voetballer. Hij wordt succes toegewenst in zijn verdere carrière. 

Lees verder

Suriname

Assembleedelegatie aanwezig bij ParlAmericas vergadering in Mexico

Geplaatst

op

door

Een afvaardiging van het Surinaams parlement (De Nationale Assemblée) vertegenwoordigt het land van 18 tot en met 20 juni 2019 in Mexicostad, Mexico, voor het bijwonen van de 11th Gathering of the Parliamentary Network for Gender Equality. Deze conferentie heeft als thema: “Achieving balance in the world of work.” De delegatie onderleiding van assembleevoorzitter Jennifer Simons bestaat verder uit Marinus Bee (Abop) en Jenny Warsodikromo (NDP).

Tijdens deze conferentie zullen volksvertegenwoordigers uit Noord- en Zuid-Amerika en het Caribisch Gebied van gedachten wisselen over onder andere de vele voordelen van economische versterking van vrouwen. Verder zal gesproken worden over het voorkomen en aanpakken van seksuele intimidatie op de werkplek, het herkennen van vrouwenarbeid en de mogelijke kansen voor vrouwen in de toekomst.

Lees verder

Meest gelezen

X