dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
1
(1)

Twee directieleden Stichting Regionale Gezondheidsdienst op non-actief gesteld

lees ook ...

Toekomst Surinaamse agrarische sector versterkt door overeen...

Op het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van de agrarische sector in Suriname met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst ...

Na intensief overleg met het bestuur van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst heeft minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid op vrijdag 26 januari 2024 een ingrijpende beslissing genomen. Twee leden van de directie van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst zijn met onmiddellijke ingang op non-actief gesteld.

Deze stap is een reactie op signalen die wijzen op mogelijke onregelmatigheden binnen het leiderschap van de organisatie. Om een grondig onderzoek naar deze aantijgingen mogelijk te maken, heeft minister Ramadhin de minister van Financiën en Planning verzocht een onderzoek door de Centrale Landsaccountantsdienst (CLAD) in te stellen.

In de tussentijd heeft de voorzitter van het stichtingsbestuur, Glenn Oehlers, de verantwoordelijkheid op zich genomen om de taken van de directie waar te nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTwee directieleden Stichting Regionale Gezondheidsdienst op non-actief gesteld