donderdag 21 oktober 2021
28.7 C
Paramaribo
10.2 C
Amsterdam
0
(0)

Twee Covid-19-doden in Suriname op laatste dag februari

lees ook ...

Eerste Cashpnts in gebruik genomen in Paramaribo

In een memorandum of understanding (MOU) tussen de ministeries van Financiën en Planning, Sociale Zaken en Volkshuisvesting, de Surinaamse Bankiersvereniging en BNETS staat dat het een gezamenlijke in...

In Suriname zijn op de laatste dag in februari twee coronadoden geregistreerd. Het aantal doden is gestegen naar 172. Voor de maand februari alleen zijn 18 personen overleden aan dit virus. Een persoon is overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en de andere patiënt in het ‘s Lands Hospitaal.

Zeven personen genezen verklaard. Op de Intensive Care Units van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en ‘s Lands Hospitaal worden zes zieken behandeld. In ziekenhuizen zijn 21 patiënten opgenomen en 33 in isolatie.

Verder zijn er 10 nieuwe besmettingen geregistreerd. Uit 108 testen zijn 98 negatief. Voor zaterdag waren er geen besmettingen geregistreerd in Paramaribo en Wanica. Echter is het beeld nu anders en zijn alleen in deze twee districten tien gevallen geregistreerd. Er zijn 6 gevallen in Paramaribo en 4 in Wanica.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTwee Covid-19-doden in Suriname op laatste dag februari