woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Twee Covid-19-doden in Suriname op laatste dag februari

lees ook ...

Surveillance Pikin Saron opgevoerd; mosterd na de maaltijd

Een gemengd team van de politie Regio Midden heeft in de periode van maandag 8 mei tot en met zondag 21 mei jongstleden, de surveillance in het ressort Zanderij, in het bijzonder in de omgeving van Pi...

In Suriname zijn op de laatste dag in februari twee coronadoden geregistreerd. Het aantal doden is gestegen naar 172. Voor de maand februari alleen zijn 18 personen overleden aan dit virus. Een persoon is overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en de andere patiënt in het ‘s Lands Hospitaal.

Zeven personen genezen verklaard. Op de Intensive Care Units van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en ‘s Lands Hospitaal worden zes zieken behandeld. In ziekenhuizen zijn 21 patiënten opgenomen en 33 in isolatie.

Verder zijn er 10 nieuwe besmettingen geregistreerd. Uit 108 testen zijn 98 negatief. Voor zaterdag waren er geen besmettingen geregistreerd in Paramaribo en Wanica. Echter is het beeld nu anders en zijn alleen in deze twee districten tien gevallen geregistreerd. Er zijn 6 gevallen in Paramaribo en 4 in Wanica.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTwee Covid-19-doden in Suriname op laatste dag februari