vrijdag 2 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Trustbank Amanah wil kleine zelfstandigen financieren

lees ook ...

Nieuwkomer Grachelle Sluisdom pleit voor welzijn van Surinam...

Grachelle Sluisdom, het nieuwe lid van De Nationale Assemblee (DNA), wil als jonge politica  een rolmodel zijn voor jongeren. In haar 'maiden speech' benadrukte ze haar toewijding aan het welzijn van ...

Een vertegenwoordiging van de Trustbank Amanah bracht op vrijdag 19 maart 2021 een bezoek aan minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken. Het doel van dit bezoek was om de mogelijkheden te bespreken om aan kleine zelfstandigen financieringspakketten aan te bieden door tussenkomst van het ministerie. Er zijn ook mogelijkheden besproken om de samenwerking met de verschillende werkarmen van het ministerie verder uit te werken. 

Deze financieringspakketten zijn belangrijk in deze periode in de geschiedenis, waar door de pandemie, de economie van praktisch de hele wereld op zijn gat ligt. Suriname zit daarbij ook nog  in een economische en financiële crisis waardoor kleine zelfstandigen best een goedkope lening kunnen gebruiken om verder te kunnen met hun onderneming.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTrustbank Amanah wil kleine zelfstandigen financieren