maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Trucker verongelukt op weg naar Jaykreek in Sipaliwini

lees ook ...

Man aangehouden met 4,3 kilogram cocaine op luchthaven Surin...

Een man is onlangs met 4,3 kilogram cocaïne in zijn koffer aangehouden. De aanhouding heeft plaatsgevonden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven op Zanderij. Het Bestrijding Internationale Drugsteam ...

Een 53-jarige truckbestuurder is zaterdag omgekomen op de weg naar Jaykreek in het district Sipaliwini. De politie van Atjoni vond het slachtoffer in de cabine van de vrachtwagen, die beladen was met houtblokken. De man vertoonde geen tekenen van leven meer.

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie was het slachtoffer kort voor het ongeval onderweg vanaf de houtlading en reed in de richting van de Gaama Abagoweg. Bij het nemen van een linkerbocht met een afdaling verloor de truckbestuurder vermoedelijk de controle over het voertuig. Hierdoor raakte hij aan de rechterzijde van de weg en belandde in een beek.

Een arts stelde officieel het overlijden van het slachtoffer vast. Het lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voorlopig in beslag genomen. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTrucker verongelukt op weg naar Jaykreek in Sipaliwini