zondag 5 december 2021
24.4 C
Paramaribo
3.8 C
Amsterdam
3
(2)

Trekker langs de weg veroorzaakt dodelijk verkeersongeval

lees ook ...

Afobakaweg zal worden aangepakt

Bewoners van het dorp Asigron en omstreken in het district Brokopondo hebben gisterochtend een barricade opgeworpen op de Afobakaweg. Zij zijn er niet over te spreken dat de afslag naar het dorp Asigr...

De militair Chadwick Polion (31) , mocht zijn huis na het werk niet meer bereiken. Als dienstdoende militair was hij ingedeeld bij de Covid Brigade. Na zijn werk te hebben verricht, nam hij de weg naar Richelieu, waar het noodlot onderweg toesloeg, terwijl hij nog in uniform gekleed was.

Toen hij  het weggedeelte bij Tamanredjo ressort naderde, bleek er een dieplader, met daarop een graafmachine op de weg te zijn geparkeerd, zonder enig licht. Dit was op ruim twee meters afstand van de linkerkant van de weg geparkeerd. Dit weggedeelte is jammer genoeg niet verlicht. De dieplader had ook nergens licht. Alles was dus onherkenbaar in het donker.

Doordat de motor van het voertuig was uitgevallen, bestuurder uitgestapt en hulp gaan zoeken. De militair kwam tegen de rechterhoek van de achterkant van de dieplader  en overleed ter plekke. Het onderzoek is in handen van de  door de Militaire Politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTrekker langs de weg veroorzaakt dodelijk verkeersongeval