woensdag 6 juli 2022
23.8 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

Transvaal werd honderd jaar en toonde sociale kant

lees ook ...

Zakendoen met Suriname moet gemakkelijker

President Chandrikapersad Santokhi zal er alles aan doen om zoveel mogelijk barrières voor het zakendoen met Suriname weg te werken. Vertegenwoordigers van investeringsbedrijven, die deelgenoot zijn g...

De jarige Transvaal heeft zaterdag  oud-spelers, bestuurders, supporters en sympathisanten in het zonnetje gezet tijdens zijn eeuwviering. Dertien tehuizen, instellingen en penitentiaire afdelingen  werden ook bedacht. Tehuizen kregen elk 10.000,-  Surinaamse Dollars, voedingsmiddelen en andere geschenken. De penitentiaire instellingen kregen twee complete voetbaltenues, twaalf ballen en minimaal tien dozen kippenbouten. De George Streepy Stadion werd hiervoor mooi versierd. Een jubileumboek is uitgebracht.

(Oud)Spelers, en bekende fans van andere voetbalploegen werden uitgenodigd en kregen ook een presentje. Men kreeg een jubileumboek, een enveloppe met inhoud, een gouden medaille en meer.

Vrijdag werd het gedenkboek geschonken aan  president Chandrikapersad Santhoki. Op dezelfde dag kregen ook oud-president Desiré Bouterse, het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond, lid verenigingen en scheidsrechters het gedenkboek.

Het uitgegeven  gedenkboek  toont veel van de successen en andere verhalen van Transvaal. Oud-toppers zijn zeer ingenomen hiermee. Levende legendes als Edwin ‘Wiene’ Schal, Roy Vanenburg en Siegfried ‘Koluna’ Grootfaam waren trots en dankbaar met de waardering die het bestuur naar hen heeft getoond.

In afzonderlijke gesprekken met de pers geven zij aan erg onder de indruk te zijn van wat het bestuur met als grote man Dilip Sardjoe met het George Streepey Stadion heeft gedaan. Een goede voorbereiding kan alleen op een goede accommodatie. De oud-voetballers hopen dat Transvaal in de toekomst sterker zal worden en weer zijn plek in de Surinaamse voetbalwereld en de regio zal heroveren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTransvaal werd honderd jaar en toonde sociale kant