dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Trainingen voor werknemers nieuw directoraat OW

lees ook ...

Maandelijkse brandstofsubsidie regering bedraagt SRD 400 mil...

Iedere maand subsidieert de regering ruim SRD 400 miljoen aan brandstof ten behoeve van de samenleving. Deze subsidie drukt zwaar op het budget van de staat, zei president Chandrikapersad Santokhi, ma...

‘Onderzoek en Dienstverlening (O&D)’ is het nieuwe en vierde directoraat van het ministerie  van Openbare Werken (OW). In dit kader zijn onlangs informatiesessies gehouden voornamelijk voor de ambtenaren die invulling geven aan de nieuwe structuren binnen het aangepaste organogram. De eerste infosessie betrof ‘taken en bevoegdheden van nieuwe stafleden’ en de tweede ging over het ‘aanbestedingsproces op het ministerie’.

Directeur Santosh Soman van Civieltechnische Werken (CTW) zegt dat met deze infosessie het startsein wordt gegeven aan het trainingsprogramma binnen Openbare Werken. Tijdens de infosessie is onder andere voldoende aandacht besteed aan de doelen en taken van een directeur, onderdirecteur en hoofd. Hoe zien de taakstellingen van onder meer de afdelingen Personeelszaken, Documentaire Informatie Voorziening (DIV), Secretariaten, Juridische Zaken en Controle eruit. Tijdens de presentaties is uitgebreid ingegaan op hoe de verschillende afdelingen binnen de directoraten functioneren en aan welke regels men zich dient te houden.

Minister Riad Nurmohamed gaf gedurende zijn presentatie aan welke afdelingen volgens het nieuwe organogram rechtstreeks onder de minister vallen en hoe deze van dienst kunnen zijn voor de vier directoraten van Openbare Werken. De bewindsman gaf verder te kennen dat het nodig is trainingssessies te houden binnen het ministerie, zodat de mensen die op dit ministerie werkzaam zijn up-to-date blijven over hetgeen waarmee zij belast zijn en zo hun werk steeds efficiënter kunnen uitvoeren.

De tweede sessie was gericht op het aanbestedingsproces, waaronder het lezen van bestekken, aanbestedingsreglementen, uitvoeringsvoorwaarden en de procedure van het verloop van het aanbestedings- en gunningsproces tot de contractondertekening.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTrainingen voor werknemers nieuw directoraat OW