donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Training textiele werkvormen in Moengo verloopt goed

lees ook ...

Santokhi: Courage and leadership led to the IMF’s appr...

"We have demonstrated that we can provide outcomes to the IMF by maintaining strong discipline and solid governance. We as a nation act with guts and leadership where other nations would not. After th...

De training Textiele Werkvormen van de SAO in Moengo wordt uitgevoerd door de Stichting B’Art, Culture & Sport Empowerment met financiering van het Bureau Gemeenschaps projecten, terwijl de SAO belast is met de verzorging van de training.

Op zeer korte termijn zal het ministerie van AWJ de lancering van het project ‘Wroko foe mek moni’ doen, waarvoor een bedrag van SRD 50 miljoen is gereserveerd door de regering. Het doel van dit project is, om landelijk personen in de gelegenheid te stellen om een vak te leren met de bedoeling hen zelfredzaam te maken, als werknemer of micro-ondernemer.

Tot in de wijken, districten en in het binnenland zullen trainingen door de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) worden verzorgd aan burgers. De focus zal daarbij liggen op kwetsbare groepen zoals jongeren, werklozen, personen met een beperking en dorpsbewoners.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTraining textiele werkvormen in Moengo verloopt goed