woensdag 26 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
0
(0)

Training textiele werkvormen in Moengo verloopt goed

lees ook ...

Besluit over verkiezingsbudget van SRD 800 miljoen nog niet ...

Minister Stanley Raghoebarsing van Financiën & Planning heeft aangegeven dat er nog geen definitief besluit is genomen over de begroting van SRD 800 miljoen die zijn collega van Binnenlandse Zaken...

De training Textiele Werkvormen van de SAO in Moengo wordt uitgevoerd door de Stichting B’Art, Culture & Sport Empowerment met financiering van het Bureau Gemeenschaps projecten, terwijl de SAO belast is met de verzorging van de training.

Op zeer korte termijn zal het ministerie van AWJ de lancering van het project ‘Wroko foe mek moni’ doen, waarvoor een bedrag van SRD 50 miljoen is gereserveerd door de regering. Het doel van dit project is, om landelijk personen in de gelegenheid te stellen om een vak te leren met de bedoeling hen zelfredzaam te maken, als werknemer of micro-ondernemer.

Tot in de wijken, districten en in het binnenland zullen trainingen door de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) worden verzorgd aan burgers. De focus zal daarbij liggen op kwetsbare groepen zoals jongeren, werklozen, personen met een beperking en dorpsbewoners.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTraining textiele werkvormen in Moengo verloopt goed