zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Training ondernemerschap voor Commewijne

lees ook ...

Geen acties meer bij RGD

De acties bij de Regionale Gezondheidsdienst zijn per 11 april opgeschort. Rakesh Gajadhar Sukul directeur bij het ministerie van Volksgezondheid (VG), garandeert dat er gewerkt wordt aan het inhalen ...

Het landelijke trainingstraject van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) doet Commewijne aan. De training “ Basisvaardigheden Ondernemerschap” wordt in dit kader kosteloos verzorgd in het district. Hiermee wil men de plaatselijke ondernemerschap naar een hoger niveau brengen. De training duurde van 20 tot en met 22 maart in het Bastion.

Burgervader Mohamedsafiek Radjab, deelde mee dat Commewijne  bezig is de dienstverlening te profesionaliseren. Bedrijven kunnen volgens hem met efficientie de productie verhogen en  meer winst maken. Hij moedigde aan tot het volgen van de trainingen. Ondernemers zullen volgens hem ook in de gelegenheid gesteld worden om gebruik te maken van fondsen ten behoeve van hun bedrijven.

Het landelijk trainingstraject is volgens  directeur Ondernemerschap, Karishma Mathoera een project van het ministerie van EZ, om startende en doorstartende ondernemers te trainen, zodat zij op een hoger niveau kunnen functioneren. De zakenlieden worden daarom aangemoedigd om alle modulen van de training te volgen, zodat zij het geheel kunnen doorlopen.

Mathoera bevestigde,  dat het ministerie fondsen biedt aan ondernemers om op een betere manier hun producten en of diensten op de markt te brengen. Bedrijven kunnen dan exporteren om zo te komen tot een een beter balans tussen export en import.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTraining ondernemerschap voor Commewijne