woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

Training klantgericht communiceren voor personeel kabinet president

lees ook ...

Maatschappelijk werkers leren moderne rapportagetechnieken a...

Ongeveer 70 maatschappelijk medewerkers van het ministerie van Justitie en Politie (Juspol) zijn onlangs getraind in moderne methodiek en rapportagetechnieken. De aanzet voor de training werd gegeven ...

Personeel van het Kabinet van de President wordt getraind in ‘ Klantgericht communiceren’. Het gaat om een tweedaagse training die wordt georganiseerd door het Bureau Kwaliteitsmanagement. Personeel van het kabinet krijgt tijdens deze training de nodige communicatietools aangereikt.

De training moet de communicatie met zowel burgers als collega’s helpen verbeteren. Klantgerichtheid verwijst naar een zodanige behandeling van de klant zodat die tevreden is. “Als je de dienstverlening richting de burger wil professionaliseren, dat moet je ervoor zorgen dat ook de ambtenaren klantgericht naar de burger handelen, en daar praten wij dus over tijdens de training”, zegt cursusleider Angela van der Kooye.

Effectieve communicatie met de interne klant ofwel communicatie  tussen medewerkers onderling is ook deel van deze training. “De communicatie kan altijd verbeterd worden en dat is niet zozeer bij ambtenaren, dat heb je bij iedereen. Dat betekent dus dat je bewust moet kijken naar hoe dingen nu aan toe gaan. Wat doen we nu en hoe kan het beter.”

Het voorgaande zal volgens Van der Kooye moeten bijdragen aan het proces van professionalisering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTraining klantgericht communiceren voor personeel kabinet president