woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Training klantgericht communiceren voor personeel kabinet president

lees ook ...

Historisch moment: ambassadeur van Saudi-Arabië biedt geloof...

In een historische ontmoeting verwelkomde president Chandrikapersad Santokhi de niet-residerende ambassadeur van het Koninkrijk Saudi-Arabië, Abdullah Muhammad Alsaihani, op het presidentieel paleis. ...

Personeel van het Kabinet van de President wordt getraind in ‘ Klantgericht communiceren’. Het gaat om een tweedaagse training die wordt georganiseerd door het Bureau Kwaliteitsmanagement. Personeel van het kabinet krijgt tijdens deze training de nodige communicatietools aangereikt.

De training moet de communicatie met zowel burgers als collega’s helpen verbeteren. Klantgerichtheid verwijst naar een zodanige behandeling van de klant zodat die tevreden is. “Als je de dienstverlening richting de burger wil professionaliseren, dat moet je ervoor zorgen dat ook de ambtenaren klantgericht naar de burger handelen, en daar praten wij dus over tijdens de training”, zegt cursusleider Angela van der Kooye.

Effectieve communicatie met de interne klant ofwel communicatie  tussen medewerkers onderling is ook deel van deze training. “De communicatie kan altijd verbeterd worden en dat is niet zozeer bij ambtenaren, dat heb je bij iedereen. Dat betekent dus dat je bewust moet kijken naar hoe dingen nu aan toe gaan. Wat doen we nu en hoe kan het beter.”

Het voorgaande zal volgens Van der Kooye moeten bijdragen aan het proces van professionalisering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTraining klantgericht communiceren voor personeel kabinet president