vrijdag 19 april 2024
27 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Training capaciteitsversterking Caricom Youth Ambassadors

lees ook ...

Nieuwe database overlijdensakten van Suriname onthult verbor...

Op woensdag 17 april wordt een belangrijke stap gezet in het onthullen van de geschiedenis van Suriname na de emancipatie van 1863 met de publicatie van de database Overlijdensakten van Suriname (1846...

Op donderdag 23 februari 2023 is er een aanvang gemaakt met de eerste in een serie van een zestal trainingen ter capaciteitsversterking van de Caricom-Jeugdambassadeurs en -Jeugdofficiers hier te lande.

Op de eerste training, ‘From Planning to Actuality’ ging de trainer, Jordi Ronowidjojo van Plotinus, in op obstakels en verantwoordelijkheden in het identificeren van doelen en doelstellingen, het inplannen van trajecten, het bewijzen en verdedigen van bestaansrecht van initiatieven, het ontwikkelen van beleid, effectieve evaluatie en duidelijke communicatie.

De bedoeling van de serie trainingen is dat de jeugdvertegenwoordigers goed worden toegerust met kennis en vaardigheden in het actualiseren en implementeren van het Caricom Youth Development Action Plan (CYDAP) en van het Caricom Youth Ambassadors Programma voor Suriname (CYAPS).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTraining capaciteitsversterking Caricom Youth Ambassadors