vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
5
(1)

Trainees Rode Kruis gedenken dak- en thuislozen

lees ook ...

Informatie over etikettering

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB), is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en controleren van standaarden. Men houdt vanaf 1 juni jongstleden weer actief toezicht op de naleving van regels. Een ...

In het district Nickerie hebben trainees van een Rampenbeheersingstraining van het Rode Kruis op een bijzondere manier stilgestaan bij de dak- en thuislozen. Ze hebben namelijk een warme maaltijd bereid voor deze groep kwetsbare burgers. Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door geldinzamelingsacties van medewerkers van verschillende organisaties, waaronder het Commissariaat, Openbaar Groen, Hazard en enkele vrijwilligers.

Het centrum van Stichting Het Klankbord is gekozen als locatie om de dak- en thuislozen te bereiken. Lloyd Morsen, voorzitter van Het Klankbord, bedankte de groep trainees voor dit mooie initiatief en sprak de hoop uit dat anderen in de samenleving ook hun steentje bijdragen om deze kwetsbare groep burgers te voeden.

Het Rode Kruis is blij met de betrokkenheid van de trainees en de medewerkers van verschillende organisaties bij deze actie. Het is belangrijk om onze medeburgers die het moeilijk hebben te ondersteunen en te helpen waar we kunnen, zeker in deze uitdagende tijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTrainees Rode Kruis gedenken dak- en thuislozen