vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
5
(1)

Tragische start van het nieuwe jaar: woningbrand aan de Rijsdijkweg

lees ook ...

Staatsolie reageert op ontwikkelingen in Blok 58-project

Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. ziet geen reden om af te wijken van de geplande tijdlijn voor de ontwikkeling van het eerste offshoreproject in Suriname, geleid door TotalEnergies. In het Blok 5...

Aan de Rijsdijkweg in Suriname voltrok zich onlangs een ongelukkig incident dat het begin van het nieuwe jaar overschaduwde. Een woningbrand, ontstaan uit een schijnbaar onschuldige vuilbrand, greep over naar een hooggelegen woning, waar de brandweer snel ter plaatse moest zijn om verdere schade te voorkomen.

Volgens berichten was een arbeider bezig met het verbranden van afval achter de woning. Hij verklaarde te zijn vertrokken nadat hij ervan overtuigd was dat het vuur gedoofd was.

Nader onderzoek wijst echter uit dat het vuur juist vanaf dezelfde locatie waar de arbeider afval verbrandde, naar de woning is overgeslagen, met fatale gevolgen.

De Surinaamse brandweer werd snel gealarmeerd en was ter plaatse zonder dat er persoonlijke ongelukken plaatsvonden. Opmerkelijk was dat de woning niet was aangesloten op het waterleiding- en EBS-netwerk.

De eigenaar van de woning werd niet ter plaatse aangetroffen. Onderzoek heeft aangetoond dat hij al bijna twee jaar niet op het adres heeft gewoond, aangezien hij in het buitenland verblijft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTragische start van het nieuwe jaar: woningbrand aan de Rijsdijkweg