maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
5
(2)

Tragisch einde na schietpartij Fort Zeelandia: vrouw overlijdt toch in ziekenhuis

lees ook ...

LAMAT keert terug naar Suriname voor tweede medische missie

Het medische hulpteam van de Lesser Antilles Medical Assistance Team (LAMAT), bestaande uit Amerikaanse chirurgische en tandheelkundige experts en ondersteunend personeel, keert terug naar Suriname vo...

Op woensdagochtend is een vrouw in Suriname aangetroffen naast een overleden man, het slachtoffer van een schietpartij in de buurt van Fort Zeelandia. De vrouw, geïdentificeerd als de 35-jarige Selena B., werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en overleed later die dag.

Het slachtoffer bevond zich naast de 26-jarige Vishal R., die geen teken van leven vertoonde. Vishal had een schotwond in het hoofd en hield een vuistvuurwapen vast. Selena had ook een schotwond aan het hoofd. De Surinaamse politie kwam ter plaatse achter het DNA-gebouw na een melding en ontdekte dat B. nog in leven was, waarna een ambulance werd ingezet.

Helaas overleed Selena later op de dag in het ziekenhuis. Op dit moment is er nog geen informatie bekend over het motief achter het incident. De twee lichamen zijn in beslag genomen voor obductie. Als onderdeel van het lopende onderzoek zijn een bromfiets, twee helmen, een tas en een vuistvuurwapen met patronen in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTragisch einde na schietpartij Fort Zeelandia: vrouw overlijdt toch in ziekenhuis