Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Traditioneel Genezer deelt gratis Corona medicijn uit in Suriname

Geplaatst

op

Osodresi O

Germain May, natuurkenner en traditioneel genezer, deelde gisteren ruim 5000 Covid osodresi uit aan bewoners van Sophia’sLust waar er aardig wat Covid besmettingen zijn geregistreerd. De drank geeft het immuunsysteem een boost. Landelijk hebben meer dan 24.000 mensen gebruikt gemaakt van dit middel tegen Covid-19. Op Facebook is May bekend onder de naam ‘De natuur heeft kracht’ May doet dit niet voor naamsbekendheid, maar omdat hij niet met lede ogen kan aanzien dat er zoveel Surinamers sterven door dit virus.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, gaf tijdens de DNA-vergadering op 1 september aan dat de Wereldgezondheidsorganisatie nog geen vaccin of medicatie tegen Covid-19 heeft vrijgegeven. Hij voegde eraan toe dat de traditionele genezing geen onbekend verschijnsel is in Suriname en spoorde de traditionele geneesheren aan om hun Covid-19 drankjes te laten testen bij de microbiologen. May vindt dat dit alles te lang duurt. Reacties op het gebruik van May’s oso dresi zijn positief. Er zijn zelfs patiënten die aan de beademing lagen op de Intensive Care Unit (ICU) die de osodresi van ‘De natuur heeft kracht’ hebben gedronken en nu genezen zijn. Belangrijk te weten is dat de Covid osodrei ook preventief gebruikt kan worden. – culturu.com

4 Reacties
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerome
maandag 7 september 2020 00:08

We tend to forget that every single medicine came from the Earth ” further is that from creation there were herbs being used without Doctors being qualified from Universities Logic::Amerindians”Africans”Monks”Fact and not fiction”home made medicine HAS NO CHEMICAL THEREIN TO PROLONG SHELF LIFE !!!

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Jerome
Lunes Armand
maandag 7 september 2020 02:06

Pas wanneer er miljoenen te verdienen zijn voor een bepaalde groep, kijken de deskundigen van de wereld om naar oplossings modellen voor de mensheid. Indien deze medicijn in een europese of amerikanse lab was samengesteld, dan was het BOEM! Aan de andere kant moet gezegt worden dat vele kenners misbruik hebben gemaakt van hun kennis, dat weer heeft geleid tot de bestaande situatie op dit vlak. Indien er bewijs is dat mensen die pos getest waren, genezen zijn verklaard na gebruik van deze medicijn, dan is het de vraag wat de bijwerkingen zijn? Hoe lang zijn deze mensen gemonitoord om… Lees verder »

Lucien
maandag 7 september 2020 05:06

Kan iemand mij het cel nr vn hr May toesturen ?
.mijn nr is 8572212

Risj
zondag 13 september 2020 08:52

@ Luciën ik weet niet of u het nummer al heeft. U kunt de Facebook page checken: ‘
De natuur heeft kracht’

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen