zondag 4 december 2022
24.4 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Tractoren voor district Brokopondo

lees ook ...

Dienst Dermatologie wordt versterkt door het Ministerie

De dienst Dermatologie kreeg op Wereld Aidsdag, 01 december jongstleden, minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en directeur Rakesh Gajadhar Sukul op werkbezoek. De dienst Dermatologie is verantwo...

Districtscommissaris van Brokopondo Ludwig Mendelzoon heeft uit handen  van minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), dinsdag jongstleden twee tractoren ontvangen omdat ,“het district moet uitgroeien tot één van de landbouwdistricten van ons land”. Dit is de wens president  Santhoki volgens de bewindsman. Het ressortkantoor in centrum Brokopondo is ook heropend met Kavish Dhanes als ressortleider.

“De tijd van handen ophouden is voorbij en komt nooit meer terug. Daarom verwacht ik niets anders dan produceren”. Hiermee laat Mendelzoon merken, dat hij de boodschap heeft begrepen. Deze werktuigen staan onder beheer van het commissariaat in het district. Traditionele gezagdragers van het district en notabelen uit Paramaribo waren aanwezig tijdens deze plechtigheid.

De tractoren maken deel uit van een schenking van onder andere landbouwmachines en bijbehoren door China.

Het district heeft deskundigen beschikbaar op afroep. Hoofdkapitein Kaffe is voorstaander van het agrarisch beleid van regering Santhoki. Hij verwacht een complete verandering van Brokopondo in de komende vijf jaren, met behulp van trainingen en voorlichting.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTractoren voor district Brokopondo