zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
3.5
(2)

Total E&P bezoekt President Santokhi

lees ook ...

NDP-fractie wordt beknot door leiding parlement

De fractie van de Nationale Democratische Partij (NDP) in De Nationale Assemblee (DNA), vindt dat zij in haar werk wordt beknot door de leiding van het hoogste orgaan van staat. Ze heeft daarom een pe...

President Santokhi ontving van de week samen met de minister van Buitenlandse Zaken, de Chef Executive Officer van Total E&P Americas L.L.C, Jean-Michel Lavergne. Total E&P Americas is de operator in BLOK 58, waar significante olievoorkomens zijn ontdekt. Total E&P heeft al 3 boorplatformen en twee boorschepen in onze wateren.

Jean-Michel Lavergne gaf de President en de minister een presentatie over de verrichtingen van Total E&P Americas binnen de aardoliesector. Er is ook een bestuursorgaan geïnstalleerd in verband met de gasproductie samen met de drie Guyanas.

De CEO hield de President hun plan voor de toekomst en de belofte voor, die zij aan Suriname hadden gedaan. In hun plan wordt er onder andere gesproken over educatie en investeringen. Jean-Michel Lavergne zei aan de President dat Total E&P Americas zich welkom voelt in Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTotal E&P bezoekt President Santokhi