dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Torarica hield Jobfair voor belangstellenden

lees ook ...

NPS eert Henck Arron met kranslegging bij standbeeld in Para...

Zaterdagmiddag heeft de Nationale Partij Suriname (NPS) een eerbetoon gebracht aan Henck Arron, voormalig voorzitter van de NPS en een van de strijders voor de onafhankelijkheid van Suriname. Bij het ...

Hotel Royal Torarica heeft afgelopen zaterdag een Jobfair gehouden om belangstellenden te informeren over de werkzaamheden op de verschillende afdelingen.  Het hotel heeft ook workshops gedraaid. Er was veel belangstelling voor de Jobfair.  Mensen hebben nu hoop om opgeroepen te worden voor een baan.

 Er was een rondleiding om kennis te maken met de verschillende afdelingen. Hierna kregen participanten de gelegenheid om zichzelf te introduceren. Zij die belangstelling hadden voor een baan in het hotel werden in de gelegenheid gesteld om na te gaan, als werken in Torarica iets voor hen is. Deze groep mocht ook een sollicitatiegesprek voeren.

Torarica heeft behoefte aan front office, housekeeping, service & bartending en  keukenpersoneel. Velen hopen een carriere te kunnen starten bij de Toraricagroup.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTorarica hield Jobfair voor belangstellenden