maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Torarica hield Jobfair voor belangstellenden

lees ook ...

Santokhi prioritizes sustainable energy for Caricom

The CARICOM nations should keep maximizing their potential renewable energy sources and raise the proportion of renewable energy in their energy mix. On the first day of the three-day Regional & S...

Hotel Royal Torarica heeft afgelopen zaterdag een Jobfair gehouden om belangstellenden te informeren over de werkzaamheden op de verschillende afdelingen.  Het hotel heeft ook workshops gedraaid. Er was veel belangstelling voor de Jobfair.  Mensen hebben nu hoop om opgeroepen te worden voor een baan.

 Er was een rondleiding om kennis te maken met de verschillende afdelingen. Hierna kregen participanten de gelegenheid om zichzelf te introduceren. Zij die belangstelling hadden voor een baan in het hotel werden in de gelegenheid gesteld om na te gaan, als werken in Torarica iets voor hen is. Deze groep mocht ook een sollicitatiegesprek voeren.

Torarica heeft behoefte aan front office, housekeeping, service & bartending en  keukenpersoneel. Velen hopen een carriere te kunnen starten bij de Toraricagroup.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTorarica hield Jobfair voor belangstellenden