woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Torarica Group ‘Going green’ werkt mee aan stadsverfraaiing

lees ook ...

PALU: “Everyone is being duped by the president”

President Chan Santokhi is misrepresenting the so-called hearings as part of a "pre-national dialogue" to suggest that his administration would be allowed to start anew. Of course, the major goal of t...

De Torarica Group heeft aangekondigd dat zij in samenwerking met Empres en Alembo gaan meewerken aan de verfraaiing van de stad Paramaribo. Het initiatief is genomen door het districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost en heeft geleid tot de ingebruikname van waste tonnen op twee locaties langs de Kleine Waterstraat.

De waste tonnen bieden de samenleving de mogelijkheid om hun afval gescheiden op te slaan. Zo kunnen plastic en aluminium afval, glazen en restafval apart worden ingeleverd. De stichting SuReSur was ook aanwezig bij de ingebruikname van de waste tonnen en werkt samen met de Torarica Group aan bewustwording van een schoon milieu.

Door deze samenwerking wil de Torarica Group bijdragen aan een groenere en schonere stad. “Wij zijn trots om deel uit te maken van dit initiatief en willen onze verantwoordelijkheid nemen als bedrijf om bij te dragen aan een beter milieu en een mooiere stad”, aldus een woordvoerder van de Torarica Group.

De waste tonnen zijn een belangrijke stap richting een duurzamere toekomst voor Suriname en de stad Paramaribo. Het is de hoop dat steeds meer bedrijven en organisaties zich aansluiten bij deze beweging en bijdragen aan een groenere en schonere omgeving voor ons allemaal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTorarica Group ‘Going green’ werkt mee aan stadsverfraaiing