dinsdag 30 mei 2023
31.3 C
Paramaribo
14.6 C
Amsterdam
0
(0)

Top ministerie van Regionale Ontwikkeling vervangen

lees ook ...

51 imkers ontvangen certificaat na succesvolle afronding HAC...

Op dinsdag 23 mei 2023 ontvingen 51 imkers uit de districten Coronie, Saramacca, Wanica, Paramaribo, Para en Commewijne een certificaat voor het succesvol afronden van de Hazard Analysis Critical Cont...

De totale leiding van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) is vervangen.  Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft deze informatie gisteren met de aanwezigen gedeeld in Drietabbetje.

Ex-districtscommissaris Maverick Boejoekoe is de nieuwe ROS-directeur. Hermien Pavion is nu belast met de leiding van Agrarische Ontwikkeling Binnenland. Joraisa Pokie is directeur geworden van het directoraat Duurzame Ontwikkeling Afro Surinamers Binnenland, terwijl Loreen Jubitana directeur is van directoraat Duurzame Ontwikkeling Inheemsen. Gordon Touw Ngie Tjouw is directeur Sportzaken.

De vp heeft de aanwezigen voorgehouden dat de regering-Santokhi een land met vele problemen heeft overgenomen. Voor de regering is belangrijk dat de ontwikkeling van het binnenland ter hand wordt genomen. Echter vroeg hij nog wat geduld.

Verder vroeg de vp van de gemeenschap om hard te werken, zodat het land vooruit kan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTop ministerie van Regionale Ontwikkeling vervangen