Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Top ministerie van Regionale Ontwikkeling vervangen

Geplaatst

op

Vicepresident Ronnie Brunswijk

De totale leiding van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) is vervangen. Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft deze informatie gisteren met de aanwezigen gedeeld in Drietabbetje.

Ex-districtscommissaris Maverick Boejoekoe is de nieuwe ROS-directeur. Hermien Pavion is nu belast met de leiding van Agrarische Ontwikkeling Binnenland. Joraisa Pokie is directeur geworden van het directoraat Duurzame Ontwikkeling Afro Surinamers Binnenland, terwijl Loreen Jubitana directeur is van directoraat Duurzame Ontwikkeling Inheemsen. Gordon Touw Ngie Tjouw is directeur Sportzaken.

De vp heeft de aanwezigen voorgehouden dat de regering-Santokhi een land met vele problemen heeft overgenomen. Voor de regering is belangrijk dat de ontwikkeling van het binnenland ter hand wordt genomen. Echter vroeg hij nog wat geduld.

Verder vroeg de vp van de gemeenschap om hard te werken, zodat het land vooruit kan.

Culturu.com

5 Reacties
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronny Hooikamp
zaterdag 7 november 2020 12:45

Ik ben helemaal geen fan van Brunswijk, maar soms begin ik toch te denken nu hij ouder is geworden dat hij goede bedoelingen heeft met het volk.
Hij zit natuurlijk nu ook op een leerstoel, maar ik denk wel dat Shantoki een heel goede invloed op hem heeft.
Alleen wel jammer dat de vice president het lang niet uit kan omdat hij op een opsporingslijst staat van gezochte criminelen.
Trouwens hoe zit het met Boefdraad?
Blijft die de rest van zijn leven op de vlucht ? of gaan we hem nog oppakken.

Picasso
zondag 15 november 2020 11:07

Als je het mij vraagt is hij allang geëlimineerd! Hij wist teveel.

Ramin
zondag 15 november 2020 13:31

Hij heeft toch familie. Zijn kinderen weten ze niet waar hun vader is. Ik vind het raar. Je bent minister geweest en nu weet niemand iets. Wie o wie zal helpen licht te laten schijnen in Suriname

Roepia
zondag 15 november 2020 19:08

En heeft hij zijn neven nichten,ooms en tantes daar al aangesteld. Is een en al msrrons en hindustanen die de open gevallen plekken innemen.

Dagga
zondag 15 november 2020 19:21

@Ronny,ramin en picasso, hoefdraad zit nog steeds in su. Deze is nooit naar het buitenland vertrokken. Net als bouterse wordt hij niet aangepakt dit is 1 van de overeenkomsten dat gesloten is tussen bouterse en santhoki. 2023/2024 als brunswijck santhoki afzet samen met de ndp dan komt die hoefdraad weer te voorschijn. Die anderen zitten heel luxeus in de bajes. Ze wachten ,vhp en de rest tot de wind is overgewaaid, dan kunnen ze naar huis. Ze schijten nog allemaal in hun broek voor bouterse ,deze is nog instaat om mrt zijn domme tucujanas een bloedbad aan te richten in… Lees verder »

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen