maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Tollheffing Henarbrug Nickerie binnenkort een feit

lees ook ...

Brunswijk: “2000 personen al geregistreerd voor PL-massameet...

De politieke partij Pertjajah Luhur (PL) zal op zaterdag 25 mei 2024 een massameeting organiseren in haar partijcentrum te Beekhuizen. Deze bijeenkomst zal ook worden ondersteund door hun coalitiepart...

NICKERIE/ Het idee om de tollheffing op de Henarbrug in het rijstdisctrict Nickerie te introduceren blijkt nu vaste te vormen te zullen krijgen.

De Minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi was het afgelopen weekend voor een drie daags bezoek in het district Nickerie.Tijdens het werkbezoek van de Minister is ook aan de orde gekomen de intro van een tollheffing op de Henarbrug in Nickerie. ” We kunnen  niet gratis blijven rijden op een brug of de verschillende  bruggen die we in Suriname  hebben”, het zal een hot issue worden de komende dagen, ik zal het met me collega van Openbare Werken bespreken ,hoe we invulling hieraan kunnen  geven, als het in andere landen wel kan , waarom zouden we het niet in ons land kunnen  doen” was de mening van de Minister tijdens de meeting  met de pers  in Nickerie.

Minister  Amoksi  kon tijdens de meeting wel niet precies aangeven wanneer de tollheffing op de Henarbrug  een feit zal zijn.De komende dagen  zal dat ook binnen de Raad van Ministers besproken worden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTollheffing Henarbrug Nickerie binnenkort een feit