dinsdag 27 september 2022
29.4 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
4
(1)

Toestemmingspasjes tijdens lockdown gekoppeld aan zone

lees ook ...

Shortage of Fernandes bread and pastry products next few day...

Fernandes Bakery is  struggling at present due to the shortage of baker's flour. The extra flour imports from the supplier have slowed down somewhat due to a combination of circumstances. The conse...

De politie zal bij controles tijdens lockdown voortaan met de aangegeven routebeschrijving naar bestemmingen en de aard van het beroep werken, die tijdens de online-registratie zijn aangegeven. Met deze informatie kan de politie nagaan als de dispensatie visahouder, daadwerkelijk in een zone is waar men zich mag bevinden. Deze informatie is gepresenteerd tijdens de persconferentie van het KPS Covid-19-coördinatieteam, gisteren.

Het team staat onder leiding van Commissaris Henry Seedorf. In deze fase van het verlenen van dispensatie tijdens lockdowntijden wordt de routebeschrijving naar bestemmingen (locaties huis- werkplaats visa versa) en het beroep van de dispensatie visahouder aan een zone gekoppeld. Hoofdinspecteur Humphrey Naarden die ook in het KPS Covid-19-coördinatieteam zit, geeft verder aan dat er rekening zal worden gehouden met aspecten als eenrichtingswegen of wegomleggingen.

Als de persoon zich buiten zijn of haar zone bevindt, zal het KPS de nodige sancties ondernemen. De controle zal ook in het binnenland op dezelfde wijze plaatsvinden. De sancties voor lockdownovertreders kunnen verschillen. De politie kan boetes geven en of de overtreders de nacht laten doorbrengen op het terrein van het Politie Opleidingscentrum.

Seedorf heeft tijdens de persconferentie gezegd dat alle toestemmingsbrieven die eerder zijn uitgegeven door het Directoraat Nationale Veiligheid per 1 februari zijn vervallen. De politie gaat alleen met het nieuwe systeem werken, zei Seedorf.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameToestemmingspasjes tijdens lockdown gekoppeld aan zone