zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Toerisme Workshop voor DC’s

lees ook ...

Expo hindostaanse immigratie in Nickerie

Gisterenmorgen is in de districtszaal van Nickerie een expo van start gegaan in verband met 150 jaar Hindoestaanse immigratie. Diverse voorwerpen die gedurende de immigratie en ook daarna werden gebru...

In deze tijd van Covid en lockdowns wordt op vrijdag 26 maart in de Congreshal een workshop gehouden over duurzame toerismeontwikkeling ter voorbereiding op het herstel van de economie, waaronder het toerisme. Het onderwerp is:“Public Private Partnership voor duurzame toerisme ontwikkeling”. Deze workshop wordt georganiseerd door het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) in samenwerking met de minis teries van Regionale Ontwikkeling & Sport (ROS), Onderwijs, Wetenschap & Cultuur (MINOWC), en uit de private sector de organisaties SHATA, UTGS en Cluster Noord-Commewijne. 

Aan deze workshop zullen 19 actieve districtscommissarissen en één districtssecretaris per district deelnemen. De beleids- en technische aspecten voor de verdere ontwikkeling van het toerisme in de districten zullen behandeld worden. Eén van de prioriteitsgebieden van het ministerie van TCT, is het ontwikkelen en bevorderen van het Toerisme in het algemeen en het lokaal toerisme in het bijzonder. Gezien de grote terugval in de sector vanwege de Covid-19-pandemie vinden de organisatoren het belangrijk de lokale sector verder te ontwikkelen en een duidelijk beleid te formuleren voor dit onderdeel van onze economie dat nog veel ruimte heeft om te groeien.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameToerisme Workshop voor DC's