dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
5
(2)

Toerisme sector niet te spreken over feestgangers

lees ook ...

Volksgezondheid streeft naar voldoende medicijn in voorraad

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid wil gedaan krijgen dat door bestelling de voorraden van noodzakelijke medicatie op peil wordt gehouden. Hij meent dat er bij het Bedrijf Geneesmiddelen Voorz...

Het toerismesector lijdt al twee jaar onder de pandemie. De deskundigen rekenen de sector tot één die het meest is getroffen door de grote economische val. “Wij eisen van de regering drastische maatregelen, zodat onze sector de tijd wordt gegund om er boven op te komen. Wij kunnen dit soort gedragingen niet langer accepteren en dragen,” zegt Sylvia Ang, bestuurslid van de Suriname Hospitality and Tourism Association (Shata).

De organisatie staat versteld van de uitbundige feesten van de afgelopen dagen van personen en instanties, waarbij er geen rekening is gehouden met de coronamaatregelen.

Ang vervolgt: “Egoïstisch en kortzichtig om vanuit je eigen behoefte dit gebeuren te benaderen. Het is op geen enkele manier goed te praten. Wat de redenen ook mogen zijn en of de handhaving niet op de correcte wijze heeft plaatsgevonden, dit is niet te accepteren.”

De sector is nog steeds bezig te overleven, en dit uitbundig feestgedrag zal het herstel ervan alleen verlengen. Mensen, die in de sector zijn hebben op dit moment geen inkomen, maar de feestgangers mochten geld ontvangen tijdens het feest, omdat geld werd gestrooid tijdens een feest op Moengo. Indien het virus zich verspreid, zal het sector weer als eerste worden getroffen. Zij zullen moeten sluiten, terwijl zij verantwoord open proberen te blijven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameToerisme sector niet te spreken over feestgangers