zaterdag 1 april 2023
24.4 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
4
(2)

Toeloop van patiënten met Rotavirus bij RGD-poliklinieken

lees ook ...

Inspiratiebeurs Sula voor leerkrachten, schooljeugd en ouder...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur organiseert de inspratie-beurs Sula voor leerkrachten, leerlingen en ouders. Speciaal voor de leerkrachten is de inspiratiebeurs op 29, 30 en 31 maa...

Er is door het ministerie van Volksgezondheid en de directie van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) direct na de uitbraak van het Rotavirus werk ervan gemaakt om extra faciliteiten ter beschikking te stellen na het bezoek aan de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, afgelopen maandagavond. Kinderen met de bekende Rotavirus-klachten kunnen zich vanaf donderdag aanmelden bij de RGD-poli’s te Limesgracht en Latour.

Personen met deze virusklachten kunnen er dagelijks terecht tussen 19:00 uur en 24:00 uur. Rakesh Gajadhar Sukul, directeur van het ministerie van Volksgezondheid, oriënteerde zich donderdagavond op de twee poli’s. Hij heeft kunnen waarnemen dat er een toeloop is van patiënten en dat ze tevreden zijn met de snelle hulp die wordt geboden door het verplegend personeel en de artsen.

Er wordt gewerkt aan het openstellen van meerdere poliklinieken van de RGD om de zorg dichterbij de samenleving te brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameToeloop van patiënten met Rotavirus bij RGD-poliklinieken