woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
5
(4)

Tjin Liep Sie: geen andere keus dan Bouterse op te pakken

lees ook ...

Loon 6000 niet geregistreerde ambtenaren stopgezet

Het landsdienarensysteem heeft ruim 54.000 personen in overheidsdienst. Bij de verplichte Landsdienarenregistratie (LDR) hebben 48.622 ambtenaren zich aangemeld. Minister Bronto Somohardjo van Binnenl...

In verband met de uitvoering van de veroordeling van voormalig president Desie Bouterse zei veiligheidsadviseur Tjin Liep Sie van president Santokhi vandaag, dat de veiligheidsdiensten bij machte zijn om de hoofdverdachte Desi Bouterse in het 8-december strafproces  op te pakken indien de rechters in het hoger beroep van het 08 december strafproces dat beslissen.

 “De wetten moeten gehandhaafd worden. We hebben geen andere keus”, zei Humphrey Tjin Liep Shie. De wetten in het land moeten gehandhaafd worden, en geen enkele burger ontkomt daaraan. Als Bouterse die dag in de rechtzaal is, zal dat meteen geschieden. Zoniet zal dat gebeuren op instructie van de procureur-generaal.

Alle maatregelen om eventuele erupties te voorkomen zullen worden getroffen. Dit zei veiligheidsadviseur Humphrey Tjin Liep Shie vandaag op radio ABC.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

9 REACTIES

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTjin Liep Sie: geen andere keus dan Bouterse op te pakken