dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Tien busvergunningen ingenomen tijdens Operatie taskforce

lees ook ...

NPS verdient betere plek

De NPS moet een betere positie verwerven bij de komende verkiezingen, vindt voorzitter Gregory Rusland. Hij sprak zaterdag bij de installatie van het nieuwe bestuur van NPS Brokopondo. Rusland vindt d...

Medewerkers van het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) hebben tijdens Operatie Taskforce regio Midden tien busvergunningen ingenomen. Verder zijn er 29 bussen en 14 bromfietsen gecontroleerd en 24 auto’s zijn doorzocht. Een gemengd team bestaande uit de politie, penitentiaire- en beveiligingsambtenaren, alsook TCT-medewerkers heeft binnen het werkressort van Regio Midden twee simultane wegcontroles gehouden.

Deze controles die voortvloeien uit het Zero Tolerance veiligheidsbeleid welke het Korps Politie Suriname (KPS) onlangs heeft afgekondigd, geschiedden aan de Nieuwweergevondenweg ter hoogte van de Hiraweg. Daarbij zijn er in totaal 37 personen beboet van wie de autobescheiden niet in orde waren.

De verkeersovertredingen waarop deze groep beboet is geworden, zijn onder andere:
• Rijden zonder een geldig rijbewijs
• Rijden zonder dat het voertuig is gekeurd
• Rijden zonder dat het voertuig is verzekerd
• Rijden met een defecte koplamp en
• Rijden zonder een valhelm

De surveillancewerkzaamheden werden vervolgens voortgezet en wel in de buurten De Nieuwe Grond, Lelydorp, Para, Santoboma, Leiding en Santodorp. Te Lelydorp, Welgedacht A en te Kwatta zijn er hangjongeren van de hoeken verwijderd.

Op alle weggebruikers wordt een dringend beroep gedaan om de vervallen documenten van hun voertuig in orde te maken. “De politie kan u elk moment tijdens een wegcontrole staande houden,” meldt de afdeling Public Relations van de politie.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTien busvergunningen ingenomen tijdens Operatie taskforce