maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Theatercafe in Thalia

lees ook ...

Diasporainstituut nu vanuit kabinet President gestuurd

Het Diaspora Instituut Nederland (DIN), dat de relaties stimuleert tussen in Nederland en Suriname gevestigde bedrijven, organisaties, instituten en personen, is op 03 juni jongstleden opnieuw geïnsta...

Op 6 mei aanstaande wordt de eerste editie van Theatercafé in Thalia gepresenteerd met Jason Eduwatie. Het is een samenwerking van HB Media en Theater Thalia, om podiumtalenten in Suriname in de schijnwerpers te plaatsen, zodat de sector naar grotere hoogten gebracht kan worden volgens directeur van HB Media Djina Bergraaf-Sanchit.  Het programma start om 18.00u en eindigt om 20.00u, met pauzes ertussen.

 Afhankelijk van het weer zal zijn podium in de foyer zijn of in de openlucht “In één woord geweldig! Ik juich het initiatief toe” is de reactie van de artiest. Het bedrijf van zijn zus  Grun Gowtu die cosmetica produceert met grondstoffen uit de natuur zal ook aanwezig zijn.

“De artiest is per editie een andere. Indien er ondernemerstalenten in de directe omgeving van de artiest zijn en daarmee onderdeel zijn van het verhaal van de artiest, worden zij ook gevraagd”, legt de directeur uit. Theatercafé wordt om de twee maanden op de eerste zaterdag van de maand gehouden.

In 2017 slaagde Jason Eduwaiti  cum laude  aan het Conservatorium  Suriname in het hoofdvak basgitaar & contrabas. Hij is zowel nationaal als internationaal als beroepsmuzikant bekend. Muziek kreeg hij met de paplepel binnen door zijn familie, die aan de wieg stond van ‘Saramaccaanse gospel’.

Bron foto: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTheatercafe in Thalia