dinsdag 23 april 2024
30 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

The Reading Room van de kikkertjes nu open voor iedereen

lees ook ...

Feestelijke opening van nieuw logeergebouw in Poeketie, Sipa...

Het dorp Poeketie in Sipaliwini verwelkomt met vreugde het nieuwe logeergebouw dat recent in gebruik is genomen. Onder grote publieke belangstelling werd op het naambord onthuld door waarnemend presid...

Zwemclub De kikkertjes  stelt de boekenwinkel van de zwemclub open voor het publiek. Er zijn boeken voor iedereen. Mede door de confrontatie met de pandemie is een creatieve programma samengesteld, waarmee een ieder bereikt kan worden. Boeken kunnen worden gelezen of gekocht door zowel ouders als kinderen. Colin Gauri is de coördinator. Jong en oud kunnen komen aan hun trekken dankzij de samenwerking  met contacten in Nederland, waar boeken worden ingekocht.

“ Wij beseffen terdege dat educatie de sleutel is tot het vooruitbrengen van ons land, ons volk en zeker ook onze kinderen, die de toekomst zijn, de leiders van morgen. Daarom hopen wij ons steentje bij te dragen tot de ontwikkeling van onze Surinaamse kinderen. “The reading Room”, de boekenwinkel van de zwemclub De Kikkertjes aan de Edmundstraat wordt op 17 september opengesteld voor het publiek. Op die dag wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om.

Boeken en strips worden verkocht vanaf SRD.10,-. Er zijn ook voordelen voor leden. Bij de opening op 17 september zullen er 10.000 boeken aanwezig zijn, en daarna regelmatig worden aangevuld. Tweemaandelijks zal er een boekenmarkt worden gehouden. Verder zal de boekenwinkel van maandag tot en met zaterdag open zijn tussen 10.00 en 18.00u. Op die manier hoopt men de teruggevallen omzet door covid-19 op te vangen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameThe Reading Room van de kikkertjes nu open voor iedereen