dinsdag 27 februari 2024
32 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
5
(1)

‘The Killing of a journalist’: bewustwording en discussie over persvrijheid

lees ook ...

Surinaamse minister Sewdien: Melkboeren nodig met liefde voo...

Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) benadrukte dat het beroep van melkboer een roeping is waarvoor liefde voor dieren en toewijding vereist is. Hij sprak met journalist...

De filmvertoning van “The Killing of a Journalist” staat gepland voor vandaag. In deze meeslepende documentaire wordt aandacht besteed aan de gevaren waarmee journalisten wereldwijd worden geconfronteerd. Na de film volgt een boeiende paneldiscussie over het cruciale belang van persvrijheid voor de democratie en de rechtsstaat. Het evenement vindt vandaag plaats in het Auditorium van Self-Reliance Tower, een initiatief van de Nederlandse Ambassade in Suriname.

Deze gelegenheid biedt niet alleen een inkijkje in de uitdagende wereld van journalistiek, maar ook een platform voor discussie over hoe persvrijheid bijdraagt aan de fundamenten van een sterke democratie en een rechtvaardige samenleving. We verwelkomen alle deelnemers en nodigen hen uit om actief deel te nemen aan de discussie over dit vitale onderwerp. Uw aanwezigheid draagt bij aan het bevorderen van een kritische dialoog over persvrijheid en de bescherming van journalisten wereldwijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'The Killing of a journalist': bewustwording en discussie over persvrijheid