donderdag 1 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
14.3 C
Amsterdam
5
(1)

Teun de Ridder winnaar Commewijnerace Surinaamse Wielrenunie

lees ook ...

DNA tekent condoleance register ex-premier Udenhout

De voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc LL.B, heeft op 26 mei jongstleden, op het Presidentieel Paleis, het condoleance register van de heer drs Willem Alfred Udenhout getekend...

Teun de Ridder was zaterdag de snelste onder de 21 renners, die een afstand van 73 kilometer hebben afgelegd in Commewijne. De Commewijnerace is georganiseerd door  de Surinaamse Wielrenunie (SWU). Start en finish was bij het nierdialysecentrum Diapura, en verder naar Stolkertsijver en terug.

Bestuurslid Earl van Wilgen is blij dat de overheid, het ministerie van Volksgezondheid, de SWU weer toestemming heeft gegeven voor het organiseren van activiteiten. “Omdat wij de renners altijd wat willen bieden. Ook doen wij er alles aan om de wielrensport nog levendig te houden,”zegt hij.

Men wil in september nog twee races organiseren. Op 11 september is er een ander race in Commewijne. Twee weken daarna komt er nog een  wegwedstrijd. Hiervoor moet men nog een lokatie kiezen.

Old timer Ruben Vismale kwam zaterdag als tweede over de streep en Wilfred Visser eindigde als derde. Xavi Wadilli was eerste bij de junioren, en na hem  volgden Jon Kasdiran en Dimitri Madamsar. Eerste bij de masters was Benito Geerlings.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTeun de Ridder winnaar Commewijnerace Surinaamse Wielrenunie