vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Terence Gonesh benoemd tot directeur Surichange Bank

lees ook ...

Jogi anticipates taking effective action to lower the exchan...

Later in the afternoon, assembly member Mahinder Jogi (VHP) anticipates President Chan Santokhi will explain the situation with the exchange rate in a straightforward and understandable manner. The pr...

De Surichange Bank heeft een nieuwe directeur. Terence Gonesh mag de functie van commercieel directeur vervullen. Zijn aanstelling geniet de volledige ondersteuning van de Raad van Commissarissen en de aandeelhouders van de bank. Er is ook goedkeuring van de Centrale Bank van Suriname.

Gonesh is geen onbekende in het Surinaamse bankwezen en heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan bij zowel Nederlandse- als lokale banken. “Wij hebben er daarom alle vertrouwen in dat hij een wezenlijke bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de Surichange Bank N.V. en wensen hem hierbij veel succes toe”, meldt de Surichange Bank zaterdag.

De nieuwe directeur zal zich toeleggen op de institutionele versterking van de bank en structurele versterking van de marktpositie van de bank. Hiertoe is inmiddels een nieuw strategisch meerjarenplan opgesteld en in uitvoering. De bank zal worden gemoderniseerd in lijn met de behoefte van de markt. Dienstbaarheid aan de klanten en uitbreiding van het dienstenpakket aan lokale klanten en de diaspora zullen centraal staan.

Inmiddels is de Chief Executive Officer, Herman Vijzelman, per 15 juli 2021 met pensioen, en vervult Gonesh tevens de functie van acting Chief Executive Officer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTerence Gonesh benoemd tot directeur Surichange Bank