maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Telesur viert Dag van de Arbeid met succesvolle 1 mei wandel- en snelloop

lees ook ...

Bond van EBS heeft werk niet hervat

De Ogane Werknemers Organisatie Suriname (OWOS), de bond bij de EBS heeft de staking formeel opgeheven. Leden zijn bij elkaar gekomen in een aangevraagde ledenvergadering. Men is zeer strijdlustig, en...

Op de Dag van de Arbeid organiseerde Telesur gisteren de 31ste editie van de 1 mei wandel- en snelloop, met het thema “Go Healthy: doe mee!” Het bedrijf heeft de afgelopen weken actief reclame gemaakt voor het evenement, wat resulteerde in een goede opkomst. Zowel jong als oud nam deel aan de 5 kilometer wandelloop en de 5 en 10 kilometer snelloop.

Vorig jaar namen maar liefst 7000 deelnemers deel aan de Telesur 1 mei wandel- en trimloop, die voor het eerst sinds 2019 weer plaatsvond. In de jaren tussen 2020 en 2023 kon de 5 kilometer wandelloop vanwege de Covid-19 pandemie niet doorgaan.

Telesur stelde ook een prijzenpot samen voor de winnaar van de snelloop. De route liep van het Onafhankelijkheidsplein naar de Kleine Combeweg, Kleine Waterstraat, Cornelis Jongbawstraat, Antondragtenweg en weer terug.

Hier enkele sfeer beelden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTelesur viert Dag van de Arbeid met succesvolle 1 mei wandel- en snelloop