woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Telesur verbinding tijdelijk niet optimaal.

lees ook ...

Bee: The government needs to put forth more effort to meet i...

To reach its objectives, the government needs to put in more effort. Additionally, it must work above party politics and improve communications with society. When asked for a reaction regarding the up...

De  Telesur verbinding zal door  noodzakelijke werkzaamheden van de internationale telecommunicatie partners mogelijk stremming ondervinden. Het kan meer dan vierentwintig uur duren om te werken aan de telecominfrastructuur.

De afdeling Corporate Communications deelt mee dat  de werkzaamheden zaterdag één uur in de ochtend tot en met zondagochtend acht uur zullen duren. Het vast en mobiel internetverkeer zal wat vertraging ondervinden.

De Telesur-branches waren ook door noodzakelijke werkzaamheden vandaag  gesloten. Het was daarnaast niet mogelijk om vrijdagavond rekeningen te betalen. Hetzelfde zal ook gelden voor dinsdagochtend vijf uur. Hierbij gaat het om het betalen bij de Telesur-shops, maar ook via Mijn Telesur Unipay+, alsook topup.sr.  Volgens Corporate Commmunications werkt het bedrijf aan het spoedig normaliseren van zaken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTelesur verbinding tijdelijk niet optimaal.