woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Telesur innoveert: nieuwe accountnummers en digitale dienstverlening vanaf 8 april

lees ook ...

Extra controle veroorzaakt betalingsproblemen bij onderwijs

Er is extra controle nodig binnen de betalingscyclus van het ministerie van Onderwijs, wetenschap en Cultuur (MinOWC). Bij enkele leerkrachten zorgt dit voor betalingsproblemen. Het gaat om extra uren...

Telesur introduceert een vernieuwing in haar klantenservice vanaf 8 april, waarbij alle klanten een accountnummer ontvangen ter vervanging van het huidige debiteurennummer. Dit accountnummer kunnen klanten eenvoudig verkrijgen via de website www.telesur.sr of door de link te gebruiken die per sms naar alle klanten wordt verstuurd.

Door op de link in het sms-bericht te klikken, worden klanten doorverwezen naar de Telesur-website, waar ze hun oude debiteurennummer kunnen invoeren. Het nieuwe accountnummer wordt vervolgens direct op het scherm weergegeven, aldus het bedrijf.

Klanten hebben nu ook de mogelijkheid om hun verbruiksgegevens en facturen zelf te controleren via het MyTelesur self-service portaal. Bovendien ontvangen ze een sms-bericht met een link naar een instructievideo over het aanmaken van een account.

Vanaf 8 april worden er geen kwitanties meer afgedrukt, maar worden ze digitaal verzonden naar het e-mailadres dat de klant bij de kassa opgeeft. Indien de klant al een MyTelesur-account heeft, worden de kwitanties automatisch naar het bijbehorende e-mailadres gestuurd.

Telesur voert intern een digitaliseringsproces uit om haar dienstverlening beter af te stemmen op het digitale tijdperk. In juli 2023 is al een gedeeltelijke overgang naar een nieuw klantrelatiesysteem gemaakt. Op 7 april 2024 zal de tweede fase van dit project worden uitgevoerd. In verband hiermee zullen er dringende werkzaamheden worden verricht in de periode van 5 tot en met 7 april. Tijdens deze onderhoudsperiode kunnen klanten tijdelijk enige hinder ondervinden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameTelesur innoveert: nieuwe accountnummers en digitale dienstverlening vanaf 8 april